Ock

Çalışkanlıkları ve davranışlarıyla ayın öğrencisi olarak seçilen öğrencilerimize düzenlenen törenle hediyeleri okul müdürümüz Sayın Süleyman TOPSOY tarafından öğrencilerimize verilmiştir. Ayın öğrencisi olarak seçilen öğrencilerimizin isimleri :

5. Sınıflarda  Almina KULOĞLU

6. Sınıflarda Cemre GÖZÜBÜYÜK

7. Sınıflarda Gazel ABDULKADİR

8. Sınıflarda Eren ÇAPAR

Ara

Oratokul öğrencilerine yönelik Türkiye genelinde aynı anda yapılan 1. yarıyıl 2. ortak sınavlar okulumuzda sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuza ismini veren Şehidimiz Ahmet Demir'in ailesi okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından ziyaret edildi. Okulumuz tarafından Şehidimizin ailesine Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi.

Ara

12-18 Aralık Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlu olsun. Bu önemli hafta velilerimizin ve öğretmenlerimizin desteğiyle okul bahçesinde yapılan törenin devamında öğrencilerimiz tarafından coşkuyla kutlandı. Öğrencilerimize yönelik konuşmalarında devletimizde üretilen ürünleri kullanmanın önemine deginen okul müdürümüz sayın Süleyman TOPSOY sadece bu hafta değil her zaman yerli üretim kullanmanın gerekliliğine vurgu yaptı. Emeği geçen tüm velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Şule KULOĞLU rehberliğinde okulumuz öğrencileri tarafından 15 Temmuz Çocuk Gazetesi çıkarıldı. emeklerinden dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Gazetemizi indirmek için tıklayınız.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Hıdır ÇAMUR öğretmenimiz rehberliğinde okulumuzda tören düzenlendi. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Fatma ATALAY rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından ağız ve diş sağlığı gününde tören düzenlendi. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle okulumuzda tören düzenlendi. Öğretmenlerini unutmayarak törene emek veren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Gölbaşı İlçe Kaymakamlığımız sponsorluğunda 8. sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz deneme sınavı yapıldı. Gölbaşı Şehit Ahmet Demir Ortaokulu ailesi olarak öğrencilerimize desteklerinden dolayı ilçe kaymakamımız Sayın Tarık Buğra SEYHAN'a teşekkür ederiz.

Kas

Kapanmayan kapımız projesi kapsamında okulumuzda hafta içi 18.00-21.00  arasında hafta sonu 9.30-15.00 arasında öğretmenlerimiz nezaretinde etüt saatleri düzenlenmektedir.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında okulumuzda tören düzenlendi. Tören esnasında Cumhuriyet Koşusunda dereceye giren öğrencilerimize de okulumuz tarafından hediyeleri verildi. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen "100. Yıl Koşusu" etkinliğinde okulumuz öğrencilerinden Kardelen YILDIRIM ve Kürşat AYKUT 2. olmuştur. Dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri Gölbaşı İlçe Kaymakamımız Sayın Tarık Buğra SEYHAN tarafından verilmiştir. Şehit Ahmet Demir Ortaokulu ailesi olarak öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğümüz tarafından cumhuriyetmizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında "100. Yıl Cumhuriyet Koşusu" düzenleniyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri okulumuz öğrencilerini bu etkinliğe davet etmek için okulumuzu ziyaret ettiler. Bu etkinlikleri ve ziyaretlerinden dolayı Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü Personellerine Şehit Ahmet Demir Ortaokulu ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

Ekm

Gün Sporla Aydın Projesi kapsamında okulumuzda öğrencilerimizin de severek katıldığı sabah sporlarımız devam ediyor.

Eyl

Şehit Ahmet Demir ortaokulu ailesi olarak 2023-2024 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize sağlık, huzur ve başarı getirmesini temenni ediyoruz. Yeni eğitim öğretim yılının coşkuyla karşılanması için okulumuz beden eğitimi öğretmeni Mustafa GÜNAL rehberliğinde ilköğretim haftası etkinlikleri düzenlendi.