18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN  109. YILDONÜMÜ OKULUMUZDA ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Türk milleti 18 Mart 1915’te tarihe adını altın harflerle yazdırdı ve Çanakkale’de çok büyük bir zafer kazandı. Çanakkale'nin "geçilmezliği" tüm dünyaya ispat edildi.BU ÖNEMLİ GÜNLE ALAKALI OKULUMUZDA PROGRAM DÜZENLENDİ .DİKAB ÖĞRETMENİMİZ KADİR DOĞAN   TARAFINDAN HAZIRLANAN PROGRAMDA AZİZ ŞEHİTLERİMİZ MİNNETLE YADEDİLEREK GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİ İLE ALAKALI ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULU VE M.AKİF ERSOYU ANMA GÜNÜ

OKULUMUZDA  İSTİKLAL MARŞININ KABUL YILDÖNÜMÜ DÜZENLENEN PROGRAMLA KUTLANDI .

YILDIZ KIZLAR BASKETBOL İL ŞAMPİYONASI

ŞEHİT AHMET DEMİR ORTAOKUU 7. SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN OLUŞAN YILDIZ KIZLAR BASKETBOL TAKIMIMIZ 04/03/2024 TARİHİNDE ADIYAMANDA GERÇEKLEŞTİRİLMİŞ OLAN TURNUVADA İL ÜÇÜNCÜSÜ OLMUŞLARDIR

ÇOCUK OYUNLARI

ÇOCUK OYUNLARI KAPSAMINDA OKULUMUZDA ÇUVAL YARIŞI VE HALAT ÇEKME YARIŞMALARI DÜZENLENDİ

DEPREM VE YANGIN TATBİKATI

OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNİN KATILIMI İLE DEPREM VE YANGIN TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ SERGİ AÇILIŞI

Ock

Bakanlığımızın hazırladığı program dahilinde dönem sonu çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Oyun saatini en güzel şekilde değerlendiren öğrencilerimizden bir fotoğraf karesi.

Ock

Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü Personelleri tarafından okulumuz öğrencilerine Trafik Eğitimi ve Terör bilgilendirmesi yapıldı. Yapılan çalışma ve desteklerinden dolayı Şehit Ahmet Demir Ortaokulu Ailesi olarak Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Ock

Bakanlığımızın yayınladığı plan doğrultusunda dönem sonu etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Okul müdürümüz sayın Süleyman TOPSOY'unda katılımıyla okulumuzda kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Ock

Bakanlığımızın belirlediği plan doğrultusunda dönem sonu etkinliğimiz tüm hızıyla devam ediyor. Okulumuz öğretmeni Fadime KÖSESAKAL rehberliğinde yapılan kermes etkinliğimiz.

Ock

Bakanlığımız belirlediği plan doğrultusunda dönem sonu etkkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Okulumuz öğretmeni Kadir DOĞAN rehberliğinde bilgi yarışması düzenlendi.

Ock

Dönem sonu etkinliklerimiz bakanlığımızın hazırladığı plan doğrultusunda tüm hızıyla devam ediyor. Okulumuz öğretmeni Yiğithan İNANMIŞ rehberliğinde klasik müzik eşliğinde okulumuz öğrencileri kendi hikayelerini oluşturdu.

Ock

Bakanlığımızın hazırlamış olduğu program dahilinde dönem sonu etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Bu etkinlikler kapsamında okulumuz öğretmeni Şule KULOĞLU rehberliğinde düzenlenen Hitabet konulu etkinliğimizi sizlerle paylaşıyoruz.

Ock

Çalışkanlıkları ve davranışlarıyla ayın öğrencisi olarak seçilen öğrencilerimize düzenlenen törenle hediyeleri okul müdürümüz Sayın Süleyman TOPSOY tarafından öğrencilerimize verilmiştir. Ayın öğrencisi olarak seçilen öğrencilerimizin isimleri :

5. Sınıflarda  Almina KULOĞLU

6. Sınıflarda Cemre GÖZÜBÜYÜK