"Dilimizin Zenginlikleri" Afiş Tasarımı

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında MEB takvimi doğrultusunda Aralık ayı etkinliği olan Yunus EMRE şiirlerinden hareketle afiş tasarımı oluşturuldu.

Anadolu'da Türk İslam Kültürü'nün yayılmasına öncülük eden bununla da yetinmeyip dünyada "Barış ve Gönül Dili" oluşturan ünlü şairimiz Yunus EMRE'nin şiirlerinden hareketle slogan niteliğinde afiş tasarladık.

Yarışmaya on üç öğrencimiz birbirinden güzel eserleriyle katılım sağladı.

Okulumuz proje değerlendirme kurulu hassas değerlendirmeleri sonucunda 6/A sınıfı öğrencisi Müjgan IŞIK'ın "İncittiğin Kalbi Ya Hak Seviyorsa" isimli afişi birinci olarak belirlenmiştir.

Söz konusu eser okul birincisi sıfatıyla ilçe değerlendirme kuruluna teslim edilmiştir.

Öğrencimizi tebrik ederek başarılarının devamını dileriz.

18-01-202418-01-2024

Yayın: 18.01.2024 - Güncelleme: 18.01.2024 14:16 - Görüntülenme: 25